Over ons

Organisatie

Elke dag moeten consumenten keuzes maken; kiezen voor een nieuwe hypotheek, een ziekenhuis waar je snel terecht kan voor een heupoperatie, een notaris in de buurt of een zorgverzekering die past bij je wensen.

DGN Publishers helpt die consumenten met kiezen. Dat doen wij door de mogelijkheden inzichtelijk te maken via internet. Wij exploiteren diverse thematische portals op het gebied van wonen, zorg, personal finance en zakelijke dienstverlening. Daarop publiceren wij bijvoorbeeld alle ziekenhuizen met wachtlijsten, notariskantoren met tarieven, zorgverzekeringen met pakketten en premies en binnenkort ook advocaten en hun specialismen.

Wij zijn een dynamisch internetbedrijf opgericht in 2000 dat werkt vanuit Amsterdam Centrum. Al onze projecten met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites. Daardoor kunnen we snel inspelen op nieuwe trends in de markt.

Zo waren wij de eerste (en enige) die notaristarieven publiceren (DeGoedkoopsteNotaris.nl, 2000), de eerste die de wachtlijsten van ziekenhuizen op internet zetten (ZorgKiezer.nl, 2005) en de eerste die de provisies van hypotheekadviseurs inzichtelijk maken (ProvisieOverzicht.nl, 2007).

Contactgegevens

DGN Publishers B.V.
Nieuwezijds Voorburgwal 328a
1012 RW Amsterdam

Telefoon: 020 – 616 82 00
Fax: 020 – 689 30 07
www.dgngroep.nl
info@dgngroep.nl