Website van DSB-dochters nog altijd in de lucht

Posted on nov 5, 2009 by admin in Geen categorie | 0 Comments

De DSB Bank is alweer enkele weken failliet, maar de DSB-sites: Lenen.nl, Becam.nl, Postkrediet.nl en Frisia.nl draaien nog gewoon door. Ook is het mogelijk om nog op deze sites een offerte aan te vragen voor leningen.

Als er op de site Lenen.nl een lening wordt aangevraagd, komt er een melding dat de aanvraag goed is ontvangen. Wie dan de klantenservice belt voor extra informatie, wordt meteen doorverbonden naar een antwoordapparaat van DSB Bank. En daar krijg je als klant te horen dat de rechtbank van Amsterdam op maandag 12 oktober de noodregeling op DSB Bank van toepassing heeft verklaard en dat alle mutaties tot nader order bevroren zijn. 

Daardoor is het onduidelijk wat er met de offerte gebeurt die de klant vraagt, en of die überhaupt ooit nog in behandeling wordt genomen.

Wel is het opmerkelijk dat de sites van DSB nog steeds bijzonder hoog scoren in de verschillende zoekmachines. Een van de redenen om de domeinnamen in de lucht te houden is wellicht het behoud van de advertentieposities. Daarmee houden de sites nog iets van hun waarde vast als ze op een bepaald moment door de curatoren van DSB Bank verkocht worden. DSB Bank is wel gestopt met adverteren in Google Adwords.

No Comments Yet

Be the first to comment.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>